Onko taloa rakentavilla ollenkaan muuta elämää? Meillä ei tehdä kovinkaan kummoista remonttia, ja silti tähän tuntuu uppoavan kaikki aika ja puhti. Euroista puhumattakaan  Jo aikoja sitten Tsompi klikkaa eteenpäin-blogista heitti tunnustuksella ja haasteella, kiitos kaunis vaikka vastailu onkin viipynyt.. Toivottavasti myös pätkivä nettiyhteys toimii tämän verran.

1337436463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1. Nimeä 15 bloggaajaa

2. Kerro heille tunnustuksestasi

3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi

4. Kiitä bloggaajaa jolta sait tunnustuksen

5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi

Kiitos tunnustuksesta! Ehkäpä löydän vielä muutaman, satunnaisen ja ennen kertomattoman faktan itsestäni. Vai sallitaanko seassa joku vanhakin juttu?

1. Joskus aikoinaan tykkäsin kokkaamisesta, en enää vuosiin. Teen kyllä ruokaa pakon edessä - ja viime viikkoina kirvesmieskin on joutunut syömään keitoksiani. Jälkiruuat hallitsen, joten hyvittelen sitten niillä. Isännälle onneksi tuntuu kelpaavan kaikki missä on perunaa ja lihaa. Itselleni kokkaan työviikoilla harvoin, tulen mainiosti toimeen ilman lämmintä ruokaa.

2. Pitkässäkin suhteessa yhteen muutto tuo nähtävästi mukanaan yllätyksiä. Syön kuulemma tosi usein, ja paljon, ja nukun niin ettei tolkun määrää. Onko muka 9 tunnin päiväunissa 11 tunnin yövuoron jälkeen jotain kummallista?

3. Nuorempana olin varsinainen rämäpää, nykyisin ymmärrän mainiosti mistä ne alinopeutta tien tukkeena köröttelevät mummelit tulevat. Traktorillakaan en kaipaa niitä isoimpia vaihteita, ehdin mainiosti muutenkin.

4. Sisällä kuljen aina villasukat jalassa, ulkona avojaloin aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Menisin varmaan joskus jalkahoitajalle jollen pelkäisi hänen pyörtyvän kantapääni nähdessään.

5. Meistä on isännän kanssa tänä keväänä tullut ihan mahdottomia saunojia. Ennen saatoimme jättää joulu- ja juhannussaunankin väliin, nyt kylvemme iltaisin vaikka lähtisin vielä töihinkin. Tämän talon ulkosauna on löylyiltään ihan paras, ja koska naapureitakaan ei ole näköpiirissä voi vilvoitella huoleti.
Mistä tulikin mieleeni että naapureita ja tuttavia on totisesti muuten näkynyt! Jokainen kiertää viisaita neuvoja ladellen työmaan, ja lähes jokainen kysyy kuinka yhteiselo on lähtenyt sujumaan.

6. Kai vähän saa kehuakin itseään? Olen hyvä raivaamaan. Vinttejä, kaappeja, puutarhoja ja pusikoita. Ylipäätään tykkään tehdä töitä joissa tulos näkyy, eikä tarvitse sen kummempia miettiä. Polttopuita varsinkin, vaikka tänä vuonna tuntuukin urakkaa riittävän.
Siskolile, ja muille vintillämme käyneille vielä huomautus - sekin raivataan, jahka ehditään. Ja saadaan alakerta ensin kuntoon.

7. Mitähän vielä? Aamuisin on ihan pakko päästä heti ulos. Tykkään kovasti kun työmatkan pystyy pyöräilemään, vapaapäivinä lähden heti aamukahvin jälkeen koiria lenkittämään. Satoi tai paistoi.
Tunnustan tosin etten ole kovin montaa kertaa sitä 7 km:n matkaa kokonaan polkenut, lähes joka aamu isäntä on tullut vastaan ja nostanut pyörän auton kyytiin.
Mikä on kyllä ollut aika mukavaa sekin.

Haaste kuuluisi välittää eteenpäin, mutta koska tähän on jo moni vastannut, ja koska olen (muka) kiireinen, haastan mukaan kaikki halukkaat!
Oikeastaan olen tosi harvoin kiireinen vaikka tekemistä riittääkin, en vain malta istua varsinkaan tähän aikaan vuodesta kovin kauaa sisällä.
Ja kai se täytyy minunkin vähän huolehtia miten se tuo remontti edistyy!