172479.jpgEnsimmäiset asterit kukkivat, niistä ja kauran kypsymisestä alkaa lempivuodenaikani.

Tässä koneessa toimii valitussuodatin, paria tekstiä lähettäessä jumitti kone.

Täytyy vain todeta etteivät kaikki päivät mene takkuamatta, kun aamusta löytyy punkki jalasta, kahvinporot menevät pitkin, avaimet jäävät sisälle ja kuuro kastelee kauppareissulla ei paljoa ilahduta kassalla uuden +40 lehden kansi. "Uudistu, kiinteydy, laihdu, päivitä tyylisi, kokeile ihmepilleriä ja lentoemäntädiettiä." Päivitä? Kun viimein on löytänyt sen pese ja mene tyylin. Sitäpaitsi talvivaatteissa on villahousuvaraa, kiinteydytään sitten keväällä.

Vapaat kuluivat pihaa myllätessä, täytettyyn kivikkoon on nyt istutettu ruusuja ja liljoja, pari omenapuuta. Isäntä työnjohtajana piti huolen että rivit tulivat suoraan ja lumitöille jäi tilaa. Koivikkoplänttiin lähteen kohdalle saisi kuulemma helposti kaivettua uimapaikan, tutut kaivuri- ja sorakuski lupautuivat talkoisiin jos tarve tulisi. Homma alkaa karata käsistä, alunperin oli tarkoitus vain raivata vanhoja liljoja nokkosten seasta, nyt pihaa on monta aaria. Toisaalta taimitarha ilmoitti myyvänsä loput perennat puoleen hintaan eikä näin kuivassa kunnassa oma ponni hullummalta kuulosta. Eihän sinne nyt heti alkuun tarvitsisi lumpeita istuttaa, kurjenmiekat ja rantakukat riittäisivät. 

Sisko2 pyyteli meitä Erkin kanssa seuraavilla vapailla pääkaupunkiseudulle käymään, reissaamisen alkuun kun päästiin. Tiedä sitten, 20 yötä vielä lomaan ja edellinen kaupunkireisu vaati 7 aspiriinia ja kolme aamua metsässä ennenkuin elo oli ennallaan.

172480.jpg