Tänään ohjelmassa piti olla tomaatin taimien koulimista, pari lajiketta kasvaa vielä varret solmussa kylvöastioissaan. Yöllisen sateen jälkeen ilma oli mukavan pehmeä, aurinkokin pilkisti, joten tehtiin ensin koirien kanssa kunnon lenkit.

Kolme kuravatsaista mäyräkoiraa mulkoili närkästyneenä lenkin jälkeen pesuhuoneessa, isommat sentään sai vain lykättyä tarhaan. Lattian kuivumista odotellessa selasin netistä uutistarjontaa, pesuhuone kun on sisätiloissa ainut paikka myllätä kunnolla multien kanssa.

Viimeistään tämä tutkimus vei viimeisetkin harminrippeet karkauspäivän epäonnistuneen kosinnan johdosta. En nyt niistä kirkkohäistä tai juhlista niinkään välitä, se isännän tyrmistynyt ja pakokauhuinen ilme vain jäi jotenkin mieleen. Valkoiset valheethan ovat juuri vastaavia hetkiä varten. Mutta siis tätä kotitöiden lisääntymistä en todellakaan olisi tiedostanut ilman yliopistotason tutkimusta! Kiitos siis siitä kaikkien naisten puolesta. Vielä kun olisi tutkittu miksi näin käy.

Fetapinaattivuuan kypsyessä, (tulee muuten hyvää kun laittaa ruohosipulituorejuustoa ja vahvaa tomaattikastiketta ruispastan lisäksi sekaan) opiskelin päivän postia.

Jostain kumman syystä sain näytelehden Glorian koti. Sisustan kerran kymmeneen vuoteen, lähinnä vaihtamalla päiväpeiton ja ehkä verhotkin. Vaan eipä hätiä mitään, suomalaisen muotoilun vaikuttaja kirjoiti kolumnissaan nähneensä täydellisen sisustuksen. "Kaikki oli lähes huomaamatonta, ....kapit tuntuivat itäneen, versoneen ja juurtuneen kaikessa rauhassa omille paikoilleen."

Kiitos Kaj Kalin! Vastoin kaikkia kuvitelmiani hallitsen siis sittenkin nämä sisustuskuviot.

Sen sijaan kosmetiikkapuolella olen jo toivottomasti pudonnut kärryiltä. Uusinta uutta on Betty Beaty-väri. Tätä en edes yrittänyt linkittää sillä tämä on tarkoitettu niille joille ei riitä että pelkkä yläpää on vaalennettu ja värjätty. Sinistä morsiamille, vihreää luontoihmisille ja sitä rataa.

Kaadoin lisää viiniä, sopii muuten hyvin yllämainitun makaronivuuan kanssa, ja taas kerran totesin että lukeminen kannattaa aina. Jollei muuten niin alkaa mukavasti raukaista.

Mukavaa viikonjatkoa kaikille!