Viikonloppu sujahti vauhdikkaasti ja erittäin tapahtumarikkaasti hirvijahdissa. Saalista tuli - Esterillekin saatiin kaato.

Metsästystä eivät kaikki hyväksy joten ei siitä sen enempää. Toteanpahan vain saman mikä jo kolarihirvien jäljitysporukassa vuoden mittaan on selvinnyt. Muutaman varovaisen verotusvuoden jälkeen hirvikanta on kasvanut huimaa vauhtia.

Ajakaahan varovaisesti hämärän hetkillä ja hiljentäkää varoitusmerkkien kohdalla!

Tytär vietti täällä pidennetyn viikonlopun. Tai oikeastaan koiransa viettivät, itse he vävyn kanssa sukuloivat Helsingissä.

Kuten mummolassa konsanaan nämäkin kullanmurut käyttäytyivät hienosti saatuaan vatsat täyteen herkkuja, uusia leluja ja kunnon lenkit aamuin illoin. Minä olisin ehkä pärjännyt metsäpäivien jälkeen ilman iltalenkkejäkin.

Tytär kietaisi minulle näin kauniin kranssin.

 

1287061678_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mäyrikset puolestaan hullaantuivat tapansa mukaan tyttäreen ja varsinkin hänen ihanaan kosmetiikkavarastoonsa. Meillä tuoksuu vieläkin paikoitellen aika hyvältä.

Mitäs muuta? Molemmat pihat ja puutarhat alkavat olla talvikunnossa, viimeiset asterit maljakossa ja kasvimaat käännetty.

Tietokoneen ääressä olen käynyt vain kääntymässä, samoin yhden jo aiemmin sovitun yön töissä.

Tietoturvalisenssin uusiminen takkuaa, multimediaviestien tunnuksia en saa suurennuslasinkaan avulla Saunalahden mielestä oikein, uudistetun kuvasivuston salasanaksi ilmoitettiin ystävällisin terveisin - ei kelvannut sekään.

Videoidenkaan siirto tietokoneelle ei onnistu, uusienkaan temppujen avulla, joten mielenrauhan vuoksi onkin ollut parempi pitää kone järkiään kiinni.

Mutta mitäpä niistä, ainahan pääsee pihalle. Ja metsään kuvaamaan uusia jäniksiä ja hirviä.

Tai sohvalle, karpalorahkaa evääksi ja kaukosäädin käteen. TV:n kautta sentään saattaa ihailla miten tiet ja puutkin alkavat viimein asettua kuvissani aloilleen.

Jollei sitäkään viitsi niin voi kääntää katseensa ulos (ikkunoiden pesulla on ihmeellinen taika) ja katsella miten lumiset lehdet sitkistelevät vieläkin puissa. Ja lukemattomien lehtien pino ikkunalaudalla.

Kyllä lomalla on sitten mukavaa!