Äiti kävi kylässä. Kahvilla, katsomassa miltä täällä kalustettuna näyttää, ja tutkimassa siemenvalikoimaani. Tottakai kaivettiin läppärikin esille, äidillä oli sen käytöstä paljon kysyttävää. Yhdessä todettiin että tietokoneen käyttö tuo muassaan paljon sanoja jotka kyllä ovat suomea mutta joiden merkitys ei heti aukea.

Tai tietysti ne ovat itsestään selviä lapsesta asti koneen ääreellä varttuneille, eivät (meille) mummo-ikäisille. Mutta tästä jos mistä sitä oppimisen iloa löytyy. Ja ruokahalu kasvaa, äitikin suunnitteli isomman koneen ostoa.

Paistoimme ison kasan lettuja kun oppi alkoi uuvuttaa. Tämä syrjemmässä elo onkin kätevää, vieraat tuovat varoiksi maitopurkin ja muuta hyvää tullessaan. Nyt on taas suklaa - ja pähkinävarasto kunnossa.

Itse löysin taas uuden sivuston. Kelikameraa seuraamme jo päivittäin, nyt myös kotipihaa täältä. Talo löytyi helposti, samoin metsätiet joiden varrelta tänäänkin etsimme pupun jälkiä.

Aika hauskaa, vaikka toisaalta ymmärrän hyvin miksi karttapalvelua on myös arvosteltu.

Seuraavaksi suuntaan matkahuollon sivuille, yllättäen löytyi kyyti Tampereelle. Ja sattui vielä niin hyvin että vapaatkin osuivat yhteen tyttären kanssa. Mutta kait se on sieltä poiskin selvittävä, viimeistään lauantaiyöksi töihin.

Hyvää viikon jatkoa!