Se ensimmäinen osa hävisi, kuten joskus käy, jonnekin. Liekö sensuuri iskenyt, en kai minä nyt itse sentään töpeksinyt.

Yötyöläisen iloa auringosta ja valosta hehkutin, viikon päiväunien jälkeen pelkästä valosta liki juopuu.

Näille vapaille sattui myös kirkas kuutamo. Siitä puolestaan nauttivat lähimetsän hirvet ja ketut, rusakoista puhumattakaan. Koirat pitivät läpi yön tasaista meteliä, aamulla jäljistä päätellen kettu ainakin oli pyörinyt pitkin pihaa.

Aamuaurinko herätti mäyrikset ennen kuutta. Luolavalioiden sukua olevilta on turha yrittää piiloutua peiton alle. Lenkki hohtavilla hangilla kyllä korvasi täysin aamu-unet.

Olen jo oppinut että ehtiäkseen mäyriksien mukaan on ovi lukittava heti isännän lähdettyä aamukerhoonsa lähihuoltikselle. Mäyrikset kun luottavat joukkovoimaan sekä siihen että etumatka riittää jäniksen löytämiseen ennenkuin minä saan yöpaidan lisäksi lämmintä päälle.

Tänäkin aamuna nolo sakki odotti ulko-ovella, ne toki tietävät mikä on sallittua, mikä ei.

1393590.jpg

Kuva ei ole mitenkään häävi, koirien mielestä täysin turha pysähdys saati että olisi lähemmäs menty. Onpahan muistona pääsiäisestä -08, kirkas aamu, vähän lunta, pajussa kissoja.

Pajuista aasinsiltaa pitkin mäntyihin. Tuoreen tutkimuksen mukaan iso osa nuorista ei tunne puita nimeltä, huolestuttavinta ettei edes ymmärrä miksi pitäisi.

Miten voi istua autossa tietämättä mitä matkan varrella näkee?  Taas tunnen itseni varsinaiseksi kalkkikseksi, vai onko sekin nimitys jo täysin out?

Niin tai näin, isäntä puolestaan on kohta täysnörtti. Taitaa olla oman kannettavan osto esissä jollei iltojaan tahdo viettää koneelle vuoroa kinutessa. Monen mielenkiintoisen blogin kuulumiset täytyy taas lukea myöhässä.

Joka tapauksessa, oikein hyvää pääsiäistä kaikille!