Meillä takkuaa, ja pahasti. Joko minä, kone tai vuodatus. Tuohon edelliseen testijuttuun lisättyä tekstiä ei tämä ohjelma suostu tallentamaan ei sitten millään. Yritetty on, useampaan kertaan. Toki se myös lipsahti liian aikaisin julki, luulin että 12.6. on vasta huomenna kun jouduin tallentamaan sen keskeneräisenä.

Onko muuten muilla nykyään esikatselun kanssa ongelmia? Joskus onnistuu, enimmäkseen ei.

Niin tai näin, testi löytyi Efraimin tyttären blogista. Ja itse testi taas löytyy täältä .

Ihmeesti muutamalla kysymyksellä piirtyi hyvinkin totuutta vastaava kuva. Sitten kun viimein olen päättänyt jotain ostaa en kyllä kaupassa enää paljoa jahkaile tai tutki, sen maksaa mitä maksaa ja ominaisuudet ovat sitten mitä sillä hinnalla saa.

Muuten olimme tänään isännän kanssa harvinaisen yksimielisiä. Omaan metsään ei ole mitään asiaa ennen syksyä. Sieltä löytyi useampikin tuulenkaato, eikä niitä tietenkään raatsinut sinne jättää. Ja meiltä löytyy nyt ylimääräinen peräkärryllinen halkoja. Ei kukaan tarvitse?

Klapikoneen äärellä, hikeä pyyhkiessä ja hyttysiä hätistellessä, päätettiin että nyt riittää polttopuiden teko tälle vuodelle. Viimeiset taisivat jäädä turhan suuriksi, vaan tuumittiin että jollei talossa muuta isoa ja komiaa olekkaan niin onhan sentään uunipuut!