Edellisen kirjoituksen kommenttien pohjalta jäin miettimään yhdistysasiaa. Melkein tyssäsi jo nimeen, sillä kukaan tuntemistani reinoista ei haluaisi kuulua pelastettavien joukkoon, ainakaan jos pelastajana olisi nainen. Heille pelastaa-verbi tarkoittaa toimintaa, avuttomien auttamista tyyliin paloautoambulanssi.

Nämä reinot korkeintaan huokaisevat kuten hyvin tuntemani vanhempi mies "meneehän ne viikot mutta lauantai-iltaisin olisi niin mukava kun olisi joku jonka polvea sohvalla silittää."

Ymmärtäkää ry, kuinka miestä nyt voisi aina ymmärtää? Hyväksykää ry, no, eihän me nyt rasisteja olla eikä kyse mistään eksoottisesta ja oudosta ole.

Kunnollinen ja tavallinen eivät nykyisin ole myyviä sanoja, Suurlähettilääthän sen laulussaan "mitä miehen tulee olla" kiteyttivät. Naisien oikeushan on ilman muuta olla oma persoonansa, kantaa kilonsa ja hiusvärinsä, pms-oireensa ja työstressinsä. Eli Oikeudet myös Reinoille ry?

Näitä reinoja harvemmin tapaa baareissa luomassa salaperäisiä, kylmiä tai kuumia katseita naisiin, kyllä ne katsovat ihan suoraan jos hyvät tissit tai perä on. Satunnaisia tapaamisia vuosien varrella ne eivät järjestä, sentään viimein löytyy joku kotoakin. Rakkaat Reinomme ry?

Asuntomessuille tai muihin kulttuuririentoihin nämä innostuvat harvemmin. Miksi, kun keittiön kaapit tulevat kuntoon saranoitten ruuvaamisella eikä äitikään tarvinnut pyörivää kaappia paistinpannua ja kahta kattilaa varten. Unen laatuun ei vaikuta pätkääkään fengshui tai kauden muotiväri. Sitäpaitsi lattian täytyy kestää saappaat jalassa kävely tai koiran kynnet, sohvan metsästä tullut märkä jahtikaveri. Hyvä näin Reinot ry?

Harkitkaa Reinoa ry? Vaikka Uuno tai Pekko ovat mieluisaa viihdettä, Ajokoiramiehen vuosikirja paras ikinä luettu opus tai Jaakko Teppo miessolistien ykkönen. On muuten jo Nyt-liitteenkin mukaan arvostettu taiteilija!

Tyytykää Reinoon ry? Eihän tässä itsekkään enää missejä olla. Ei, ei ainakaan tätä koska Reinohan on pitemmän päälle parasta mitä vastaan tulee!