Nämä vapaat ovat menneet tiiviisti isännän hommissa, polttopuiden teossa ja toukotöissä. Se puusavottahan toimii meillä perinteisesti jokakeväisenä kuntotestinä. Tietty mottimäärä tietyssä ajassa, eikä tietenkään turhia taukoja tai muuta löysäilyä missään välissä.

Kävi kyllä mielessä että voisi olla viisaampaa jo muistaa minkä ikäisiä ollaan, ja vähän höllätä tahtia ja tavoitteita. Mutta ei, ei vielä tänä vuonna sentään!

Kunto kesti, eikä mitään outoja, uusia lihaksiakaan löytynyt.

Kylvöhommatkin saadaan varmaan huomenna loppuun. En sittenkään ostaisi ylimääräisillä euroilla uutta Subarun farmaria vaan ilmastoidun traktorin. Ikkunaa ei muka voi pitää äestäessä auki ettei kaikki sisäpuolella pölyynny ja nokeennu, ne sänget kun poltettiin yhtenä iltana. Mutta kummasti vain nahka silti vaihtoi väriä, punamustanharmaaksi.

Lohduttauduin ajatuksella että painijatkin pudottavat painoa saunassa, en tosin tiedä riittääkö siihen +50. Ja joku maksaa vastaavista tärinähoidoista joita selluliittini sai nyt ihan ilmaiseksi.

Niin, peltotyöt saadaan loppuun jollei käy mitään honkkeleita. Tänään olin jumissa lähteikössä vain kerran. Siis niin pahasti etten päässyt pois ennenkuin isäntä huomasi. Mutta halvalla ei saa hyvää, renkiäkään.

Onneksi pesti on aina vain muutaman päivän mittainen, herätys kun tuppaa tulemaan aamukasteen aikoihin.

Muuten en ole tällä viikolla ehtinyt kuin raivata taloni pihalta kulleropenkkiä esiin, kulkea kastelukannun kanssa edestakaisin ja pikapikaa vilkaista päivän postia ja nettiä.

Niin ja traktoria tankatessa havahduin kevään etenemiseen. Mustarastaan poikaset uskaltautuivat jo hetkeksi pesästä pois.

Hyvää viikonloppua!