Viikon työyöt nimittäin. Vapailla oli tarkoitus hypätä traktorin pukille ja äestää pellot kylvökuntoon isännälle. Vaan se on vaivihkaa hiipinyt pula-aika tännekkin, apulantatoimitukset ovat reilusti myöhässä joten siirtyvät kylvötkin, ainakin ensi viikkoon.

Sisko2 on äheltänyt uuden blogipohjan kanssa, me taas muuten vain.
Äiti tarjosi kakkua viikon etuajassa, tanssikurssin jatko-osat ja seniorijumpat reissuineen kun sattuivat tälle viikolle.
Vieläkään en ymmärrä miten äiti sen aina onnistuu tekemään, mutta niin me vain kolmisin, äiti, isäntä ja minä, maattiin lattialla ja kilpailtiin siitä kuka saa varpaista kiinni tai  polven sivukautta maahan. Ynnä paljon muusta.
Eli jos pihalle kuului kamala ähellys, kannustus ja kiroilu niin se oli vain äidin kuntopiiri.
Sillä minähän en voi jäädä huonommaksi kuin yli 70 v äiti tai liki 10 vuotta vanhempi isäntä, isäntä taas ei voi millään hävitä naisille eikä äidillä yleensä ole hätäpäivää, kiitos pitkän jumppaharrastuksen.
Kieroa kyllä olipa vielä syöttänyt meidät ensin herkkuja täyteen, taivuta ja venytä siinä sitten kunnolla.

Asiasta kolmanteen, tutustuin uuteen blogilistaan. Ensin se oli hävittänyt kaikki tilaajani, tai ehkei teitä niin paljon ollutkaan, sitten yhdistänyt blogini aiheisiin desing, sisustus, muoti, tyyli ja vaatteet.
No, olen ostanut tänä keväänä uuden tuulipuvun ja tunikan, sisustanut taimilaatikoilla huoneet täyteen vehreyttä ja mullan tuoksua sekä leikannut itse otsatukkani lyhyemmäksi.
Ai niin, lenkkaritkin aion vielä hankkia.
Hartaastikaan miettimällä en löydä tähän muotiosioon muuta lisättävää.

Lisää oppia ja koulutusta saavat muutaman tiistai-illan verran mäyrikset Mimmi ja Lennu. Jäätiin luokalle viime vuonna ja yritetään nyt muistella miten siellä näyttelykehässä pitikään käyttäytyä ja kuinka toisiin koiriin suhtautua.
Mäyräkoiran ego on vertaansa vailla, se kuvittelee voivansa pomottaa kaikkia muita rotuja ja voittavansa ne mennen tullen.
Vaan löytyipä niillekkin vastus, kaksi vasikan kokoista otusta jotka onnistuivat pelkällä koollaan hiljentämään nämä sankarit.
Niiden omistajien huvittuneet katseet puolestaan hiljensivät meidät.
Myönnetään, ympyrän kiertäminen, paikallaan seisominen ja oman vuoron odottaminen eivät vielä oikein suju.
Ehkä koirat vaistoavat että moisten toimien järkevyys on vähän kyseenalaista meistäkin.