Näinkin vannoutuneena talvi-ihmisenä täytyy myöntää että kulunut vapaaviikko keväisestä säästä nauttien on ollut hieno. Yöpakkasten jälkeen aamuhangilla on upea lenkkeillä, kinokset haihtuvat silmissä ja päivisin lämpömittari kipuaa varjossakin liki kymmeneen asteeseen. 

Moottorikelkkailu on mielestäni täysin joutavaa touhua. Silti täytyy myöntää että metsään tehty liki kympin mittainen kelkkaura on näillä keleillä loistavassa kävelykunnossa, hieno lenkki kerrassaan. Kelkkailijoita ei ole enää näkynyt, kiitos metsäkoneen joka mylläsi reitin alkuun valtavat urat.

1429630.jpg  

Viimeisen vapaapäivän kunniaksi nautiskelin leipäjuustoa (kiitos Erkki) ja mustikkahilloa (kiitos hillosokerin keksijä), koirat puolestaan nautiskelivat lämmöstä.

1429632.jpg

Aurinkoista keskiviikon jatkoa kaikille! Lähden pyörittelemään tomaatin taimia, siemenet nimittäin itivät yli odotusten. Nyt ihmettelen mitä teen 200:lla taimella, ja mitä oikein ajattelin kylväessäni niin montaa lajiketta.

Aina ei ihminen menneistä viisastu, ainakaan tässä asiassa. Vaan ei hätää, vielä on pöydän kulmalla tilaa kahvikupille. Ainakin siihen asti kun kukkien taimet ovat koulimisvuorossa.