Isäntä nimittäin. Olen täällä parhaillaan peukku pystyssä, kuvaukset alkavat näitä aikoja. Pari päivää menikin tiiviisti media-avustajan hommissa, vai mikä se oikea titteli sitten onkaan. Joka tapauksessa, mahdollisia ja mahdottomiakin kysymyksiä käytiin valmiiksi läpi. Tarjosin toki myös stailausapua mutta jostain syystä se torjuttiin jyrkästi.

Eli ajankohtaisohjelmaan haastatellaan muutamaa kuntalaista täällä kovasti puhuttaneesta asiasta. Pyysivät etukäteen etsimään valmiiksi semmoisia joilta mielipiteitä löytyy. Isännältä varmasti löytyy, ja kiitos ansiokkaan, reilun vuosikymmenen kestäneen sparraukseni myös varmasti sekä vastaväitteitä että ulosantia. 

Aamulla näytti ihan siltä että vähän jännittää.

Esteri täytti 5kk. Kuvaa en siitä saanut, se pysyy paikallaan ainoastaan syödessään ja nukkuessaan. Onneksi hirvijahti alkaa aina vasta loppusyksystä, nyt kiinnostavinta metsässä tuntuvat olevan puolukat.

Muuten oma kalenterini alkaa täyttyä uhkaavaa tahtia, töissä on koulutusta, palaveria ja kuulemiskierrosta tulossa runsain mitoin.

Pakastimet ovat sentään kohta täynnä ja kasvimaa tyhjennetty, ehtii pikkuhiljaa näihin sisäpuuhiinkin. Tietysti ensin käytetään joku koirista metsällä, mutta ne tuntuvat huolehtivan hienosti aamuherätyksestä jo auringonnousun aikoihin. Rästissä on monen monta mielenkiintoista blogia, sähköposteista puhumattakaan.

Mielessä olette, vaikken olekkaan viestejä saanut aikaan!

Tunnettua raviohjastajaa siteeraten "onneksi on näin kiire, ei ehdi tulla stressiä eikä burn outtia."

Kiire on kyllä tässä tapauksessa väärä sana, oikeammin kai aika menee niin joutuisaan pihalla pyöriessä ettei illan tuloa edes huomaa.