Isäntä totesi näin kun sain viimein verhot ikkunoihin ja matot paikoilleen. Sekä tietenkin kaiken piiloon kaappeihin ja muuttolaatikot kellariin. Nyt vain odotellaan tytärtä - toivottavasti matka sujuu hyvin.

Ainoan järkytyksen aiheutti paikoilleen nostettu peili. Pimeässä eteisessä oli totisesti puolensa!

Vanhassa talossa on aivan oma äänimaailmansa. Keittiössä surisee lämminvesivaraaja, olohuoneessa napsuvat patterit. Kamarin seinää koputtaa takapihan kuusi. Ajatella että minulla on näihin ääniin varaa!

Yhden päivän haravoin ja raivasin pihaa. Tutkin perennapenkkejä ja istutin tulppaaneja. Nyt sataa lunta. Antaa sataa, on mukava ajatella mitä sen alta keväällä paljastuu.

Tänään tein kauppalappuja ja lähettelin viimeisiä viestejä lauantaita varten. Silloin metsästysmajalla on tarjolla hirvisoppaa, kahvia ja täytekakkua. Tosin vain asianmukaisesti pukeutuneille!

Tässä tapauksessa pukukoodi tarkoittaa ulkoiluvaatteita, työhaalaritkin toki käyvät. En stressaa juhliani, toivottavasti eivät vieraatkaan.

Seurakaverini lohdutti minua "mitäs se nyt meinaa jos aikuiset naiset täyttävät vuosia, mutta kun tämmöiset pojanklopitkin seuraavaksi jo 40!"

Rehellisesti sanoen en tunne itseäni yhtään aiempaa viisaammaksi tai edes aikuisemmaksi, ja aivan rehellisesti sanoen kertoisin paljon mielummin täyttäneeni 40 kuin ....

Eli hei te kaikki lauantaina kuutostietä kulkevat, kakkua ja soppaa tarjolla! Tervetuloa, ajo-ohjeita annetaan jos täälläpäin liikutte.