Hannilta sain näin hienon tunnustuksen. Tosin sen saanti edellyttää muutamaan kysymykseen vastaamista, tällä kertaa onneksi melko helppoon.

1299164136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1) Milloin aloitit blogisi?

4.4.2006 , eli ihan kohta tulee 5 vuotta täyteen

2) Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?

Ihan mistä vain, eli mitä sattuu milloinkin mieleen juolahtamaan. Alusta asti olen koukuttunut myös Pakinaperjantain haasteisiin. Blogini kertoo arjestani, hieman työstäni, ja nyt viime vuosina surustani. Koiria, luontoa, ja menossa mukana isäntä. Joka siis edelleen, 20 yhteisestä vuodesta huolimatta, asuu omassa talossaan, minä omassani.

3) Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?

Eiköhän jokaisen blogi ole erityinen ja erilainen muihin verrattuna. Elämäni on ehkä yötyön ja metsästyskoirien tähden hieman monen kirjoittajan arjesta poikkeavaa, mutta tuskin se vielä tekee tästä mitään erityistä.

Surusta kirjoitan avoimesti, se on ollut selviytymiskeinoni. Jos joskus olenkin epäillyt tätä valintaani niin monelle tämä on ollut kommenteista päätellen myös vertaistukea. Puolin ja toisin, itsekin olen saanut niistä paljon.

4) Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Muistaakseni Hesarin kuukausiliitteessä oli juttua blogeista, kiinnostuin heti ja innostuin mukaan kuullessani että myös yksi siskoistani kirjoitti jo blogia.

Kiinnostuin, koska ensimmäistä kertaa vuosiin minulla oli mahdottoman paljon joutilasta aikaa. Olin pitkään joko opiskellut työn ohessa, tai tehnyt sivutöitä. Nyt katsoin oppineeni sen mitä halusinkin, ja hirmuisten veromätkyjen jälkeen suivaannuin kakkostyöhönkin. Lapset olivat muuttaneet pois kotoa, isännän äiti kuollut. Viimeiset vuodet huolehdin monista hänen asiostaan, ja kävin päivittäin katsomassa.

Olin myös vaihtanut työpaikkaa, sen ansiosta työmatkoihinkaan ei kulunut enää kuin 10min päivässä. Ja pitkien vuorojen ansiosta vapaapäiviäkin oli enemmän.

Koko talven ja alkukevään olin ihmetellyt mihin kaiken ylimääräisen ajan käyttäisin. Nyt sitä ongelmaa ei totisesti ole!

5) Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

No ulkoasuun ja laatikoiden sijoitteluun yms. voisi toki paneutua enemmän. Mutta nythän tämä on juuri minun näköiseni - kaikki vähän sinnepäin.

 

Ja taas se valinnan vaikeus, kenelle kolmelle tämän jakaisin. Tietysti Erkille, hän aikoinaan kannusti aloittamaan tämän blogin.

Aika moni tähän on jo vastannut, mutta jospa Painomustetta ja petunioita blogissa ehdittäisiin vastata. Kuulun Herra Hepulin fanclubiin, ja aina kun huokailen työaikojani mietin millaista olisi nousta kellon soittoon aamuyöllä.

Moni samoihin aikoihin kanssani aloittanut, seuraamani bloggaaja on lopettanut. Onneksi tilalle on tullut paljon uusia, mukavia blogeja.

Kadonnutta sanaa haetaan sentään vielä monen iloksi.  Tunnustus paikallaan ehdottomasti sinnekin!

 

Nämä vapaat ovat kuluneet ulkoillessa ja mullan kanssa mylläten. Ensimmäiset tomaatit ja petuniat ovat jo taimella.

Auringosta on tosiaan otettu tällä viikolla kaikki nautinto irti.

1299163915_img-d41d8cd98f00b204e9800998e