Sitä miettii useinkin kuka sen päättää mikä uutinen ylittää julkaisukynnyksen, kahlaa kaikki maailman tapahtumat läpi. Miten muutaman rivin juttu saattaa jäädä mieleen pyörimään, jatkaa elämäänsä. Niinkuin nyt tämä Serion perheen autotallin lattialaatasta löytynyt kuva jota huutokaupataan koska siinä näkyvät Jeesuksen piirteet. Saipa juttu meidätkin oikein joukolla tutkailemaan kuvaa ja pohtimaan sen merkitystä. Niin että kuka tässä nyt oikeastaan ketään voi höyrypääksi syytellä, hulluksi moittia.
Mikä sitäpaitsi on hulluutta? Sekö että joku arvostaa tyystin eri asioita kuin me, kuljettaa ajatuksiaan eri polkuja, elää toisenlaista elämää. Jopa onnellisena.

Yli 1500 dollaria on tästä ilmestyksestä jo tarjottu, ihmeestä ja aarteesta.
Kyllä siinä siivoojatkin tuntipalkoille pääsevät, tämähän motivoi yhden jos toisenkin raivaamaan lattioitaan esiin.

Miksi joku sitten haluaa tämmöisestä maksaa vanhan kymppitonnin? Miksei?
Ferrarihan on jo yleinen näky teillä ja joka kylästä löytyy miljoonapytinkejä, vaan keneltä löytyy aarre?.Omistaa jotain mitä muilla ei ole, naapureilla ainakaan, eikö se ole monen haave?

Ihmeisiinhän meistä jokainen uskoo, jopa minäkin.
Uskon vakaasti että jonain päivänä maalikamera on suosiollinen ja V75 osuu, että vielä jonain iltana saan kaikki mummojemme digiboxit ja uudet televisiot näkymään ja kuulumaan yhtäaikaa. Vieläpä siihenkin että eteisen peilistä ulos lähtiessä näkyy sama sutjakka blondi kuin aina ennenkin.
Mitä se haittaa jos vähän täytyy uskoa vahvistaa, joskus teippailla ylimääräisiä näppäimiä piiloon tai vaihtaa lamppuja himmeämmiksi?

Eikö tärkeintä ole se että on uskossaan tyytyväinen ja onnellinen?
Omistaa jotain rakasta, kallista, aarre, eikö jokainen haluaisi?
Mitä sen väliä jos se jonkun muun mielestä on täyttä hölynpölyä tai roskaa, pääasia että itse tuntee aarteensa arvon.