Jo viime viikolla sain haasteen Inalta, esittele lukijoillesi mielenkiintoinen blogi. Aika karkasi johonkin, eikä päätöskään ollut helppo. Toivottavasti et Ina pahastu, esittelen kaksi sillä näistä en enää osannut valita.

Molemmat blogin kirjoittajat elävät käsittääkseni hyvin erilaista elämää kuin itse elän, harrastavat erilaisia asioita. Silti, tai sen tähden, heidän bloginsa ovat erittäin virkistäviä.

Kuuntelen harvoin musiikkia, enkä yleensä klassista ollenkaan.  Sivuaskeleen blogissa soi usein jotain hyvin kaunista, ja löytyy soittolistalta lisää.

Nana Mouskourilla on upea ääni - ja Sivuaskeleen blogissa musiikin lisäksi upeita kuvia, ajatuksia ja runoja.

Joskus käyn vain kuuntelemassa pätkän ja jatkan taas puuhiani.

Kutuharju puolestaan omaa uskomattoman mielikuvituksen. Luulin pitkään että hän asuu etelässä, katselee ikkunasta ja kertoo mitä näkee. Niin eläviä tarinoita että tuoksutkin melkein tuntee. Ja kuvissakin samaa tunnelmaa.

Hän kertoo myös kirjoista ja elokuvista, paljon paremmin ja kattavammin kuin kriitikot. En yleensä katsele elokuvia, en halua istua niin kauaa paikallani. Kaikki arvostelut kyllä luen, ja näiden Kutuharjun kuvausten jälkeen tuntuu joskus kuin olisi ne nähnytkin.

Suosittelen, ja kaikille jotka ette vielä ole käyneet.

Olen niin paljon myöhässä kaikkien haasteiden ja lukemisten kanssa etten tiedä kuinka moni tähän jo on vastannut, mutta mielelläni luen jos joku vielä haluaa haasteeseen tarttua.

Muuten tällä viikolla on ollut sopivia, harmaan lumisia päiviä nukkua iltaan asti. Ja aamut - valon lisäksi ne ovat äkkiä ääniä täynnä. Linnutkin ovat huomanneet että on kevät.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille!