Yhteistyö, konsultointi ja delegointi ovat hienoja sanoja, ja kuten tuloksesta näkyy, myös toimivat.

Sivupohjasta suuret kiitokset SusuPetalille!

Yövuoron jälkeen vedin peitot korville ja annoin tekniikan ammattilaisen, eli Sisko2.n hoitaa nämä vaativammat osiot. Samoilla läpimillä hän vielä tekaisi itselleenkin blogin, julkaisua jäämme odottamaan.

Ehkä tämä sivupohja kertoo rakkaudestani luontoon, ennenkaikkea tähän suomalaiseen. Ehkä myös siitä että kaikesta huolimatta aika kulkee omaa vauhtiaan, luonto jatkaa kiertokulkuaan, vaikka meistä tuntui että se pysähtyi lopputalven aamupäivään. Kotikoivu pudottaa lehtensä mutta aina se rankankin talven jälkeen, kevään räntäsateista huolimatta, puhkeaa hiirenkorville.

Ehkä vihreän voi myös nähdä toivon värinä. Ei vielä mustien ja harmaiden sävyjen tilalle, mutta rinnalle. 

Eilinen kehityskeskustelu siirtyi, jonkun informaatiokatkoksen takia kukaan ei vain muistanut ilmoittaa siitä. No, olinpa ainakin ajoissa työvuorossa. Pari päivää olinkin jo oikeastaan odottanut töiden alkua. Paikkaa jossa asuvat vain muiden muistot, eivät minun.

Jonkun asiantuntijan apua olisin tarvinnut lisääkin. Tilasin pätkän lehteä, lasku tuli muttei ensimmäistäkään kappaletta. Laskun puhelinnumero ei vastaa, sähköpostiosoitteeseen ei ainakaan tämä kone suostu lähettämään mitään. Sentään etsin lukulasit ja kirjoitin osoitteen pariinkiin kertaan.

Nettisivujen antama toinen sähköpostiosoite ei sekään toiminut, yllättävää kyllä tilaussivuilla oleva peruutusplanketti lähti sen sijaan moitteettomasti matkaan. Palauteosiota siinä ei valitettavasti ollut. Turha kai huolehtia, eiköhän sieltä taas soitella.

Sinänsä pieni asia, mutta ärsyttävä. Joskus ennenaikaan olisin hyppinyt tasajalkaa, nyt tuskin syke nousi. Toisaalta hyppiminen lienee osteoporoosin ennaltaehkäisyä mutta eiköhän se aikoinaan maalla juotu täysmaitokin jotain auta. Muistatteko muuten kuinka hyvää oli hinkin päältä kuorittu kerma kahvissa? Ei saa kaupasta sellaista.

Eikä näin kaunista sivupohjaa! Joten kiitos vielä kerran, SusuPetal!