Mihis aikaan olit eilen kotona?  "Vasta yhdeksältä." Ai et kerennytkään aikaisemmin kotiin? "No justhan mie sanoin että yhdeksältä, etkös sie voi koskaan kuunnella". No toistin vaan ääneen, ei tartte hermostua. On se kumma kun joka sanomisesta otetaan pulttia.

"Taas on koira lihonnut, on se ihmeellistä kun sitä pitää aina syöttää vaikka hyvin tietää mitä se tekee terveydelle." Yhtään ylimääräistä en ole antanut, sitäpaitsi mikset vähennä päiväsapuskasta ja aamuvohveleista? " No ne on normaalia syömistä, mutta kaikki mitä sie annat on jo liikaa. On se kumma kun mikään ei mene perille."

"Hei tules tänne ja lueppas tää, saat keksiä jonkun nasevan vastauksen tähän." Joo joo, heti kun saan kääretortun uuniin. "No ei sitten jollei kerran rouvaa kiinnosta." No on se nyt kumma mikä hoppu silläkin asialla on, mihis se sieltä karkaa?

"No niin, nyt lähdetään!." Mikä kiire tässä nyt yhtäkkiä, luen vaan tämän lehden loppuun. "On se kumma kun sinuu saa aina odottaa."

"Taas on ikkunat auki, vetää niin riivatusti. Tietääks rouva kuinka kylmä ulkona on?" Tietää, mutta tietääks herra kuinka huono ilma täällä oli? "On se kumma kun ehdoin tahdoin hommataan ittensä kipeeks."

"No ota nyt se xzcvklmnlb ja laita kiinni siihen cvbxlkmn:ään, tässä on jo kiire." Siis mikä ???? "No justhan mie selitin, laita nyt, ei tätä kauaa jaksa pidellä." Niin niin mut mikä se on? " No on se kumma kun saa moneen kertaan selittää näin yksinkertaista asiaa."

"Voiskos rouva vähän hieroa hartioita, pää on niin h.......n kipeä ja niskat ihan jumissa." No on se kumma kun ei voi ajoissa pyytää ja kertoa mikä vaivaa.