Lumet sulivat, hienot ulkoiluilmat sen sijaan jatkuvat. Onneksi väliin sattui pari sateisempaakin päivää, malttoi puuttua välillä huushollipuoleenkin.

Sisko2.n kanssa on muutamakin tunti pähkäilty videokameran ohjekirjaa, ja tietoturvan päivityskin odotti vuoroaan. Koneen äärellä ne sadepäivät sitten menivätkin - onnistuin päivittämään ja asentamaan niin tehokkaat suojaukset että koko kone jumittui.

Kun aloittaa tietokoneen äärellä nollasta, eli siitä miten härveli saadaan auki, kokee usein äärimmäisen raivostuttavia hetkiä kun mikään ei toimi (korvien välissä). Mutta vastaavasti sitten myös toisen ääripään tunteita kun jokin kauan piiputtanut juttu loksahtaakin tuosta vain kohdalleen.

Kärkkäästi olen neuvonut toisia että googlettakaa, kyllä sieltä löytyy lisää tietoa. Kumma kyllä samaa ohjetta älysin itse noudattaa vasta nyt.

Ja niinpä löytyikin keskustelupalsta jolla kyseltiin juuri samoista ongelmista videokameran kanssa. Löytyi myös vastaaja joka osasi vääntää rautalangasta mistä kiikasti.

Vähänkös olin mielissäni kun sain viimein videot koneelle! Yksi oli pakko laittaa heti facebookkiinkin että sisko2 varmasti uskoo että osasin.

Olin muuten pitkään kovasti liittymistä vastaan, tytär ja serkku saivat sitten ylipuhuttua. On sieltä kyllä kieltämättä mukava seurata mitä suvulle ja työkavereille kuuluu. Plus muutamalle tätä kautta tutuksi tulleelle.

Jossain vaiheessa viikkoa havahduin hetkeksi ajatukseen etten ole tehnyt vielä oikeastaan mitään järkeviä ja tärkeitä hommia tämän loman aikana. Osa kaapeistakin on, häpeä tunnustaa, vuoden takaisen muuton jäljiltä. Mitä löytöjä niistäkin tekisi!

Mutta koska olen kokkaillut ahkerasti kaikenlaisia herkkuruokiani olin liian kylläinen ja tyytyväinen että ajatus olisi sen pitempään vaivannut.

Nämä otukset sen sijaan taitavat naureskella meille. Videoilta löytyy jo monta yksilöä, tänä aamuna nämä kaksi olivat selvästi huvittuneita nähdessään vain mäyräkoirat. Eli puppua taitaa olla hirvien värisokeus, kyllä vauhtia löytyy kun punainen nuttu vilahtaa.

1287751500_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1287751478_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huomenna silti jatketaan. Kohmeiset varpaat, nuotioon tippunut makkara, termospullossa iltapäivään seisonut kahvi, vaakasuoraan vihmova sade - ne kuuluvat kaikki samaan nautintoon upean luonnon ja mahdottoman mukavan porukan kanssa.

Mukavaa viikonloppua!