En ainakaan tunnusta olevani kateellinen, kenellekkään tai mistään. On ainoastaan yksi lisäpiirre jota itselleni kaipaisin. Niitä on näet sellaisiakin joilla on varastot ja komerot järjestyksessä, pakasterasioiden päällä sisältö ja vuosiluku, turhat tavarat kierrätyksessä tai kaatopaikalla.

Aikanaan äitiä naureskeltiin kun kaiken varastoi, totesi vain että aika tavaran nautitsee. Näyttää periytyneen tyyli kaikille meistä lapsista.

Eli ulkovaraston siivoushan se tänään, viimeiset piharuukut pesty, takapiha raivattu.

Ihmiseksi joka grillaa viidesti kesässä omistan jostain syystä kolme grilliä, yksi tosin taitaa olla tyttären. Varastossa on mehupulloja, vaikka pakastan tain juon heti mitä keitän. Lastenrattaat, aikanaan, 24 vuotta sitten, huippulaatua, ihan hyvät vielä. Toki muutama liukuri ja lumilapio täytyy omistaa, koskaan ei myöskään tiedä milloin hamsterit tai gerbiilit palaavat kotieläimistöön. Taimimuoveja nyt ainakin ensi keväänä tarvitaan, Hevosurheilun 60-luvun vuosikerroista en ole ihan yhtä varma.

Nostalgiasyillä voi perustella vanhoja vauvanvaatteita, vähän heikompaa on toppatakkien kanssa. Mutta jollen olisi säästänyt kymmentä vuotta hiomapapereita niin milläs pitoteipin alusta karhennettaisiin? Teippi lienee jossain viime talven jäljiltä, sukset ja potkukelkka ainakin löytyivät.

Varastosta tuli oikein siisti, iloa himmensivät ainoastaan saunasta löytyneet hallaharsot ja lepotuolien päälliset. Onneksi on lomaa huomennakin, ja kahvitunnin aika.