Flunssa alkaa helpottaa, kiitos vahvempien roppien. Kuvittelin lukevani nenän niistämisen sivussa kerrankin kunnolla kaikkien seuraamieni blogien kuulumiset. Kuvitella saa, kaikenlaista, mutta tähän tautiin nähtävästi liittyy myös päänsärky ja silmien kirvely.

Joko nämä nykyrohdot ovat hurjia myrkkyjä tai sitten sivuvaikutuksissa luetellaan varoiksi kaikki mahdolliset vaivat. Hetken kyllä harkitsin haluanko ihottumaa, vatsavaivoja, sieni-infektioita tai valolle herkistymistä vai pidänkö sovinnolla tämän nuhan. Onko näitä selosteita edes tarkoitettu  luettaviksi?

Tänään olon helpottaessa näin ensimmäisenä pölyt ja koirankarvat joten lukematta ovat, edelleen, monet kiinnostavat jutut. Mutta missä piileskelee Paju?

Luulin ensin että koneessa on vikaa mutta salasanaa tuntuu sitkeästi vaativan Pajukkoon pääsy. Jos luet tätä niin ehkä saisin salaisen sanan vaikka yllä oikealla olevaan sähköpostiosoitteeseen?

Sunnuntaille olisi ollut luvassa 13 tuntia töitä. Pyhälisät ja hyvät ylityöprosentit, kieltäydyin silti. Osaan siis kuitenkin sanoa ei!

Toisaalta pitäisi joustaa, tehdä ylitöitä ja lisävuoroja, mutta jos aina ja kaikkeen suostutaan niin tuleeko edes tarvetta tehdä sijaisongelman eteen mitään? Niin vähiin on porukka supistettu ettei pelivaraa enää ole yhtään.

Hame on sentään hommattu kevääksi, saakin taas kelvata seuraavat neljä vuotta.