1703487.jpg

Here the rules:
Säännöt
1. The winner can put the logo on his/her blog./ Voittaja voi laittaa logon blogiinsa.
2. Link the person you received your award from./ Linkitä siihen blogiin, josta palkinnon sait.
3. Nominate at least 7 other blogs./
Nimeä vähintään 7 muuta blogia palkinnon saajiksi.
4. Put links of those blogs on yours./
Laita noiden blogien linkit sivullesi.
5. Leave a message on the blogs of the boys/girls you've nominated./ Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.


Olen ihan otettu, sain näin hienon timantin .Kiitos oikein paljon  Inkivääri !

Sääntöjen mukaan timantti pitäisi jakaa eteenpäin 7:lle blogille, mutta haluaisin antaa sen kaikille teille mukana kulkeville, niin paljon iloa ja kaunista olette antaneet. Varsinkin tässä kuluneen vuoden aikana!

Olkaa hyvä!

Vapaapäivät menivät Puutarhaliiton paitatekstiä lainaten ihan pihalla. Ensimmäiset ahomansikatkin maisteltu, toin niitä toissa syksynä metsätien varrelta piharinteeseen ja hyvin ovat levinneet. Samoin tosin myös vesiheinä. Piilostakin leikittiin, tarvitsi vain kerran tiettyyn sävyyn sanoa Esteri!

1710634.jpg

Sitä mukaa kun gladiolukset nousevat napsii joku tuholainen ne suihinsa. Toivottavasti niissä on edes vitamiineja. Toisaalta, ensin oli liian kuivaa, sitten kylmää ja märkää, joten kukkamaa  tuskin muutenkaan kukoistaisi.

Kokeilin myös viikonloppua erossa tietokoneesta. Turha vaiva, yhtään sen enempää kotitöitä en saanut tehtyä, tai muutakaan järkevää. Kärpäsiä jahtasin ja urheilusivut opiskelin lehdistä. Ei siis kannata uusia koetta.

Alkukesästä tanssin sadetanssia, nyt pitäisi houkutella muutama poutapäivä heinämaille. Loppuviikosta pitäisi päästä paalaamaan.
Jos heinätyöt olivatkin ennen raskaita fyysisesti niin nyt ne puolestaan rassaavat isäntiä muuten, paaliheinät kun säilyvät vain täysin kuivina. Jokainen kuuro ja ylimääräinen pöyhintä laskee vielä laatuakin.
Meillä ainakin huokaistaan syvään kun heinät ovat katon alla.

Katosta majaan. Koska meitä naisia usein syytetään turhan nipottajiksi niin pätkä miesten logiikkaa tähän loppuun. Sekä sitä turhaa nipotusta.
Metsästysseuran sihteerinä sovin kesäkokouksen ajan ja kiikutin varauslapun majan oveen, sillä kun on monenlaista muutakin käyttöä.
Varsinainen kokouskutsu tulee paitsi paikallislehteen myös soitetaan jokaiselle henkilökohtaisesti ajankohta, eli päivä ja kellonaika.
No, eikös jo isännälle, joka muuten ei toimi kuin jäsenenä seurassa, soitettu ja kysytty että miten se yleinen kokous oikein alkaa kun lapussa luki vain että maja varattu klo 18 alkaen.

Siis a) 30 v. on ensin hallitus kokoontunut klo 18, yleinen kokous perään klo 19.  Mikä tässä voi sekoittaa?
      b) olenko niin pelottava ettei minulta voi kysyä suoraan?
      c) kihahdinko (taas) isännälle suotta kun hän kehoitti viemään sinne uuden lapun?
     d) onko korvien väli liian tukossa, eli tuuletus ja läpimeno pelaa huonosti?

Epäilen tuota viimeistä.
Onneksi yövuorot taas alkoivat, muutama päivä tiivistä yhteisoloa  ei vain kertakaikkiaan taida olla meidän juttumme.

Töissä oli kaikenlaista sählinkiä ja työlääntyneen ja väsyneen tuntuista porukkaa. Liian vähällä hoitajamäärällä kesän läpivieminen tuntuu jo painavan selvästi. Ensimmäinen yövuoro on muutenkin joskus vähän rytmin hakemista.
Aamuyöllä uusin mummomme tarttui minua kädestä kun peittelin häntä vessakäynnin jälkeen sänkyyn ja sanoi kättäni lujasti puristaen "tulethan varmasti huomennakin, tulethan?"
Se mummon katse palautti taas asiat kohdilleen.
Mitä siitä jollen olekkaan kaikkien mielestä täydellinen metsästysseuran sihteeri tai edes yhtä hyvä kuin edeltäjäni, parhaani silti yritän.
Mitä yhdestä lapusta ja soitosta, pääasia että mummoilla oli turvallinen ja hyvä olla.

Tämäkin kuva on kaukana täydelisestä. Se kertoo vain miten fiksu koira Esteri on. Se on näet hoksannut että kiipeämällä kamarin pöydälle pystyy seuraamaan lähes kaikkia pihan tapahtumia.
Sillä esimerkiksi sipulimaata kitkemään ei sekään sentään pääse mukaan.

1710633.jpg