Jaanuska muisti blogiani näin sydämellisesti. Lämpimät kiitokset tästä!

 

Seuraan monia blogeja joille kaikille tämän tietysti tahtoisin antaa. Mutta alkuun nyt viidelle kuten ohje kuuluu:

 tienpäältä poikkesi sisko auttamaan temppuilevan tulostimen kanssa, kiitos siitä!  Aija ja Äijä tarvitsevat vaativassa työssään varmasti myös sydäntä mukana, ja Sisko2 taas on varmaan usein kovilla saadessaan kummallisia kyselyjä milloin mistäkin tietoteknisestä ongelmasta.  Mehtäsielu  kirjoittaa sydämeen käyvästi, ja niin kovin tutuksi tulleesta surusta.

Isäntä poti flunssaa. Se iski äkillisesti, viltin alta kuului vain "lisää peittoa, varpaille myös, valot pois, koirat pois, onks buranaa?" tullessamme iltalenkiltä mäyriksien kanssa.

Ei kelvannut panadol, ei mehu, ei tee. 5 minuuttia ennen töihin lähtöäni kuului peittokasan alta surkealla äänellä "janottaa kamalasti, pitäis saada limsaa".

Hoivavietissäni on selvästi puutteita tietyn ikäryhmän osalta, pissitin vain koirat ja lähdin töihin. Yöllä tosin mietin useampaan otteeseen kuinka kotona sujuu, ja aamulla poljin kiireesti kaupan kautta kotiin.

Hiljaista oli, olivat yöllä sitten kuitenkin kyenneet lähtemään maalle. Olin jo valmiina ruokakassin kanssa, onneksi soitin kuitenkin. "Kipeä? No, vähän on ääni maassa, eihän tässä mitään."

Tyytyväinen olisi tietysti pitänyt olla kun toinen parani niin nopeasti, vaan harmitti kun tuli turhaan lämmikkeeksi juotettua kallista konjakkia. Miehelle joka ei sitä edes suuremmin arvosta.

Kuten eivät arvosta rusakotkaan omenapuiden suojauksia tai koiria. Tarhojen vierestä kulkee oikein polku. Yksi hyvinsyöneen näköinen yksilö juoksutti mäyräkoiria 4 tuntia ympäri kylää, ja syvästä hangesta johtuen ihan kuiteiksi, vain päätyäkseen lopulta takaisin kotimäkeen.

Jahka tänään alkava työviikko päättyy kokeillaan uudelleen. 

Sarvet muuten ovat viimein valmiina trofeena ja kotona. Ensin ihmeteltiin miten Esteri, hirvikoira, ei uskalla mennä niitä katsomaan. Sitten hoksattiin että siltähän on kielletty kaikki pöydälle laitettu, sanomalehdistä pullavatiin. Ihmisten käytös on todella joskus outoa näytti sen katse sanovan. 

Jotenkin oudosti temppuili tämä vuodatuskin, tai koneeni. Teksti ainakin tuli tarpeeksi isolla!  Ehkä tämäkin asettuu yön yli huilattuaan.