Ihmismieli on kummallinen, sinne jää joskus outoja asioita pyörimään. Lumentulo esti Teivon ravit joten pyyhin televisiosta pölyt, pistin töpselin seinään ja tutustuin antiin.

Meillä ei telkkaria olisi jollei isäntä olisi tuonut, on pehmeämpi sohva ja täällä yleensä vietetään illat. Minulle riittävät uutiset ja jokunen urheiluohjelma, töissä jos ehtii niin hiljaisten öiden tarjonta.

Mainostettiin uusia maksukanavia, yksi oikein miehille suunnattu. Samasta aiheesta kirjoitti Hesarinkin toimittaja kolumnissaan. Koska meiltä siis löytyy yksi oikein tosimies, perusjunttura maalaismalli, pitäisi hänen siis olla kanavasta innoissaan.

Vaan vielä mitä. Mieliohjelmiin kuuluvat Bettina S, eikä ainoana syynä ole juontajan hyvä takapuoli, Punainen lanka (vai viiva?) ihan haastateltavien takia ja jo loppunut Sinnkkuelämä, se taas kuulemma sen tähden ettei semmoisia emäntiä "Pönttösuolta" löydy.

Dynastia oli kova sana, sen juonittelevan naisen takia, Puuha-Pete taas tietysti koneiden.

Sota ja väkivalta ei kiinnosta, isän kärsimykset kehossa kiertävien sirpaleiden takia ovat vielä mielessä. Paljasta pintaa on nähty tarpeeksi, tuskin kanava uutta tarjoaa siltä osin.

Metsään voi mennä itsekkin, formulatunnelmaan pääsee Ladan ratissa metsäteillä. Ei siis mitään syytä hankkia uutta katseltavaa.

Eihän siinä mitään, mainostajillehan on helpompaa suunnata maasturimainokset, naiset tyrmäävän partaveden tai uuden porakoneen esittelyt selkeälle mieskanavalle. Mutta mitä se muuten kertoo tästä ajasta?

Että naisia kiinnostaa vain muoti, sisustus, hyvinvointi, miehiä meno ja rytinä?

Vaikea uskoa, mutta kuten sanottu, otanta on hyvin pieni ja sattumanvarainen.

Muuten, hiihtourat on jo ajettu, potkukelkkakelit mainiot.