Kerran viikossa pääsee kätevästi ostosreissulle, suvun jääkiekkoilevan juniorin harjoitusten ajaksi. Erkin kanssa mentiin, toinen paitapuolelle ja minä taas suunnistin liivinostoon.

Pari kertaa aikaisemminkin olen yrittänyt mutta sama oli järkytys esissä nytkin. Alushousuilla on ihan outoja nimiä, liiveissä kyllä kauniit pitsit mutta kaikissa toppausta, geeliä ja mitä lie superlonia täytteenä. Että c-kuppikaan ei enää sellaisenaan riitä, johan on. Kun en laulaa osaa en suostu miltään Partonilta näyttämäänkään.

Myyjälle näytin vanhoja ja kysyin etteikö sellaisia enää tehdäkkään, tuijotti järkyttyneenä ja mietti varmaan mistä Albanian suunnalta tuokin on tullut. Se on vissiin mentävä vintille ja kaivettava mummojen vanhoja vaan, sellaisia niiltä löytyi viimein perähyllystä. 

Jäin miettimään meitä naisia. Ykköstoive miehestä on että olisi rehellinen ja aito suomalainen mies. No, itse tällätään push-uppia ja toppausta yläpäähän, muotoilevaa, litistävää ja kohottavaa housua jalkaan. Hiuslisäkettä, väriä, rakennekynsiä, nyt saa kuulemma varpaisiinkin proteesikynnen jos on värivikaa tai muuta hämminkiä. Valokynää, pohja- ja peiteväriä, liftingiä ja tehoseerumia.

Ennen aikaan oli miehillä semmoinen, no, semmoinen kukkaro. Mikähän mekkala syntyisi jos joku mies sellaista petosta nykyään harjoittaisi, katteettomasta mainonnasta nyt ainakin saisi syytteen.

Kyllä, vapaat alkoivat nyt! Ei muuta kuin menoksi maalle, kurkkupenkin tekoon ja metsälenkille koirien kanssa.