Viikon työyöt valvottu, vapaat edessä.
Kotoa löytyy varmaan linnunpesällinen karvoja sillä eilen pesimme hirvikoiran näyttelykuntoon eikä sitä raatsinut viedä tarhaan märkänä. Tietääpä ainakin mistä aloittaa tietokoneen suljettuaan.

Yöllä tilkitsin ilmanvaihtoventtiilejä, pesulaput sopivat siihenkin puuhaan mainiosti.
Uni on äärettömän herkkä asia, yökkö, tai unikko niinkuin toiset meitä kauniisti kutsuvat, jos kuka sen oppii huomaamaan.
Sillä haistaako kukaan muu ulkoa tulevaa savua ei ole merkitystä, täysin turha siitä on kinaamaankaan alkaa.
Pesulappu toimii paljon unipilleriä paremmin.
Tai sitten se että joku hetken kuuntelee ja ottaa huolet asiakseen.

Nukun niin pitkään päivisin että uutiset vilkaisen vain tekstitv:stä,  muuten tekee tiukkaa iltaohjelman kanssa. Joka siis pitää sisällään "aamukahvit", koirien lenkit ja eväiden teon.

Seuraan miljoonan muun kanssa tähtien tansseja. Nyt julkkisnaiset tekstitv.n mukaan kuulemma tyrmäävät Kanki-Antin tanssin täysin koska hän ei ole riittävän seksikäs.
Seksikäs? Ehkä häntä äänestää moni joka haluaa nähdä muutakin kuin seksiä. Miksi kaikkien ja kaikkialla pitäisi olla seksikästä?
Jos osa meistä nyt vain kerta kaikkiaan haluaa nähdä myös ihan tavallisen näköisiä, kokoisia ja taitoisia ihmisiä lavalla.
Sitäpaitsi, kerrankin tuntuu että joku edustajistamme oikeasti tekee jotain! Hikoilee että meillä olisi lystiä.
No, itse en äänestä sillä periaatteesta puhelinlaskuni pitää pyöriä 2-3 euron välissä.

Ehkä se oli tuo seksikäs-sana joka tökkäsi.
Tällä viikolla tätä työtä ei parhaalla tahdollakaan ole voinut siten kutsua, melkein enemmänkin saapas ja hanskalinjaa ollut.
Toisaalta, saappaissa ei haittaa vaikka varvas vähän kurkistaisikin sukan reiästä.