Pulleat huulet eivät ole minun juttuni, botoxia sun muita myrkkyjä ei tosiaan ole tarpeen käydä ottamassa. Sen totesin vilkaistessani eilen aamusta peiliin. En toki niiden kannalla ole ennenkään ollut.

Heinän ajoa varten täytyi saada kärrit perään, ja vaikka tasan tarkkaan tiedän mihin reikään sokka tulee niin tietysti sinne piti varmuuden vuoksi myös kurkistaa. Pörriäisillä oli pesän teko tai muu kokoontuminen meneillään eivätkä ne vierailustani pitäneet. Yksi tuikkasi keskelle alahuulta.

Isäntä jäi vain ällistyneenä tuijottamaan perään kun syöksyin mäkeä alas huulta viilentämään. Onneksi en ole allerginen enkä erityisen herkkäkään minkään ötökän pistoille.

Aamupäivä tuijoteltiin taivaalle ja hikeä pyyhiskellen päätettiin ajaa heinät sisään vasta iltayöstä, sään viilennyttyä. Tummat ukkospilvet pistivät meihin kuitenkin liikettä jo iltapäivästä.

Vanhanakin nähtävästi oppii jotain. Vinttisiltaa peruutellessa en saanut peräkärryjä yhtään kertaa linkkuun! Ajoin aikanaan kuorma-autoa, olen kohtalaisen hyvä peruuttamaan, vaan mikä ihme siinä on etteivät traktorin peräkärrit koskaan päädy ihan sinne minne pitäisi!

Kai se täytyisi vain kerran järjestää naapureille hupia ja keilarata tyhjälle pellolle.

Tänä vuonna luotan taas isän peruihin eli Tarja Ylitaloon. Viime kesänä ei mansikkamaalle semmoisia virityksiä saanutkaan jotka olisivat pitäneet Esterin (koira) poissa, nyt se on tarhassa joten kokeilen taas vanhaa niksiä. Kasettinauhaa viritellään ympäri mansikkamaata, vähän koholle ja niin että se liikkuu tuulessa.

Huolellisesti viriteltynä pitää myös kaksilahkeiset poissa, tai ainakin kuulee jo kauas kun ovat herkuttelemassa.

Aamulenkillä herkuttelimme metsämansikoilla Esterin kanssa, omat vasta punertavat toiselta kyljeltä.

Tällä viikolla on siis ollut kukkia, mehiläisiä, heinälatoa ja romantiikkaa. (Sen romantiikkaosuuden jätän kertomatta sillä siskoilla on luultavasti villi mielikuvitus koska he aina aloittaessani toteavat että kiitos jo riittää.) Aurinkoa ja lämmintä.

Voiko enää muuta toivoakkaan?

Isännän mielestä kyllä toki. Lihapullia ainakin ensialkuun.

Aurinkoista viikonloppua!